Sonja & Lucas 2015

  Dear Fidelis Team

  One year before our Wedding we were searching for the perfect recording team to save this very special moment for us.
  After looking at many different wedding photographers, we finally found you.
  From the first second we were impressed by your passion and dedication to your work.
  After meeting you personally we were sure that we found the perfect team for this, and you exceeded our expectations by far.


  Nives i Mario Jagar 2014

  Draga ekipo Fidelis studia,

  Željeli bi vam zahvaliti na divnim uspomenama koje ste nam dali u obliku fotografija i filma. Profesionalci ste koji svojim klijentima pruže doživljaj, svojim neformalnim pristupom opustili ste svaku napetost koja se javila taj dan, a bilo ih je.….ipak vjenčanje je jedan od važnijih događaja u životu. U potpunosti ste opravdali naše povjerenje i ispunili sva naša očekivanja, definitivno ste izvukli ono najbolje od nas. Vaše slike govore više od 1000 riječi jer su stvarne, pune emocija  i tko god ih je vidio sa oduševljenjem je komentirao kako savršeno izgledaju.

  Svaka vam čast na takvoj umjetnosti i znanju!  Za svaku preporuku!


  Jana i Igor 2014

  Fidelis ekipa.. prijateljski nastrojeni i uvijek nasmješeni, od stresnih trenutaka u malo vremena izvlače ono najbolje.S mnogo odličnih i kreativnih ideja najljepši dan u životu čine još i ljepšim.

  Uvijek spremni na suradnju te poslušati lude ideje i prijedloge mladenaca i dati im umjetničku notu.

  Još jednom veliko hvala svima a posebno Hrvoju.

  Samo nastavite dobar posao i usrećite još mnoge mladence! :)


  Ajda i Jan 2014

  Dragi Hrvoje i Jura,
  Hvala vam na svemu u petak. Bili ste stvarno super i svi jedva cekamo slike :)
  Gosti su bili vrlo zadovoljni i veseli sa slikama na kraju.

  Hvala na svemu!! Pozdrav iz Umaga:)


  Kornelija i Jaksa 2014

  Svaka čast dečki!

  Profesionalni, maštoviti, zabavni, inovativni .... I to u superlativima. :) Sve pohvale! Samo tako nastavite, očekujemo jos iznenađenja od vas!


  Tanja i Dalibor 2013

  Veliko Vam hvala  jer ste prekrasnim fotografijama i snimkama  ovjekovječili  dan našeg vjenčanja i zabilježili sve posebne trenutke  te nam omogućili najlijpše uspomene.

  Možda bi s vremenom zaboravili pojedine detalje, posebne i simpatične prizore no zahvaljujući Vama svaki put kada gledamo fotografije kao da ponovno živimo taj dan i zato Vam od srca veliko hvala jer ste naš dan vjenčanja proveli s nama i sačuvali nam ga kao trajnu uspomenu.

  Veselimo se svakoj novoj suradnju i Vama.


  Andrea i Hrvoje 2010

  Za početak jedno VELIKO HVALA na svim lijepim fotkama i snimkama koje su obilježile naš NAJLJEPŠI dan, DAN SVIH DANA ...
  A Vi ste mu dorasli i pokazali to svojom profesionalnošću,ležernošću (gdje je to trebalo), spontanošću i nadasve humorom !!!
  Sve najbolje Vam želimo u daljnjem radu, od nas imate samo lijepe preporuke.

  Lijep pozdrav i samo tako nastavite


  Dubravka i Hrvoje 2005

  Budući da nismo htjeli da nas i uzvanike na svakom ćošku čeka objektiv, malo smo dvojili bi li uopće angažirali profi fotografe. Na svu sreću "razum" je pobijedio, te smo se na prijateljsku preporuku odlučili za Fidelis Studio. Hrvoje i Jura su super team - od prvog rukovanja do zadnje fotke - sve je proteklo vrlo ležerno i profesionalno. Nenametljivi, a opet svaki bitan kadar uhvaćen.

  Hvala vam na nezaboravnim fotkama i odličnom video spotu :)


  © 2022. by znaor.com

  EU fondovi